Hvilke problemer bør det tas hensyn til i flombelysningsdesign av bygninger med led-linjelys?

I flombelysningsdesign av bygninger bør følgende 6 aspekter tas hensyn til:

① Forstå bygningens egenskaper, funksjoner, utvendige dekorasjonsmaterialer, lokale kulturelle trekk og omgivelsene til bygningen fullt ut, og kom opp med et mer komplett designskjema og gjengivelser kombinert med designkonseptet;

②Velg passende lamper og lysfordelingskarakteristikk;

③Velg passende lyskildefargetemperatur og lysfarge i henhold til bygningens materiale;

④Siden materialet til glassgardinen ikke er reflekterende, kan designen ta i bruk måten intern lysoverføring eller samarbeide med arkitektfaget for å reservere strømforsyningen ved glassets skjøt, og bruke den lille punktlyskilden for det dekorative belysning av fasaden;

⑤De vanligste metodene for beregning av belysningsstyrke er enhetskapasitetsmetode, lysstrømmetode og punkt-for-punkt beregningsmetode;

⑥Når nattscenebelysningen ikke brukes i den første utformingen, bør strømforsyningsledningene reserveres i passende posisjoner for innendørs-, utendørs- og bygningsfasadene, taket og innsiden av glassgardinen, for å skape praktiske forhold for sekundærdesign av nattscenebelysning.

Hvilke problemer bør det tas hensyn til i flombelysningsdesign av bygninger med led-linjelys?

Når det gjelder produktkvalitet, er det omfattende kvalitetsstyringssystemet ISO9001:2008 implementert, med produktkvalitet som kjernen, høykvalitets råvarer er valgt, og høystandard produksjonsteknologi er tatt i bruk for å sikre den utmerkede ytelsen til produktene, som betjener innenlands og utenlandske landskapsbelysningsprosjekter og gir høykvalitets LED innendørs og utendørs belysningsarmaturer.

1. Den lysspredende linsen bruker prinsippet om brytning, refleksjon og spredning av lys i forskjellige retninger, slik at det innfallende lyset kan spres fullstendig for å produsere effekten av optisk diffusjon.

2. Den lysemitterende modusen til lysdiffusjonslinsen legges til, og en effekt kan sees.Lysspredningens funksjon er å utvide strålen til venstre og høyre side for å oppnå en lysende effekt uten mørke områder.

3. Den lysende modusen til den konvensjonelle LED-linjelyslinsen, brukeren som bruker den kan vite at det er et mørkt område.

4. Det lineære LED-lyset har en slank form og kan matche bygningens innendørs ledningsoppsett.Det kan også være kreativt og mangfoldig arrangert i henhold til eierens behov eller dekorasjonsstil, noe som gjør kontormiljøet mer levende;etter nøye design og layout kan det lineære lyset til og med brukes.Det blir en unik dekorasjons- og naturlinje på kontoret og imponerer besøkende.


Innleggstid: Jun-10-2022