Hva er årsakene til at ledede lyskilder er likt?

Kjennetegn ved LED-punkt lyskilde:

1. Funksjonalitet: Både LED-punktlyskilden og LED-skjermen kan styres av datamaskinen for å overføre reklameinformasjon i sanntid, kringkaste reklamevideo og erstatte reklameinnhold etter ønske. LED-skjermen har høyere piksler, og skjermnøyaktigheten er tilsvarende høyere, og den er effektiv på nært hold. Enda bedre, LED-punkts lyskildedisplay har også en veldig god visuell effekt sett på avstand, noe som kan imøtekomme de visuelle behovene for store reklame på lang avstand. Neonskiltendringene er relativt ensformige, og kan ikke brukes til overføring og erstatning av reklameinnhold i sanntid. Søknadsfunksjonen er dårlig. .

2. Funksjoner: Den kan programmeres til å kontrollere flere samtidige endringer etter ønske, og kan fullføre endringer i fullfarge som synkronisert fargerikt, hopp, skanning og flyt. Det kan også danne et punktmatriseskjermbilde med flere punktlyskilder for å endre forskjellige bilder, tekster og animasjoner. Funksjon, etc .; den har funksjoner som lav effekt og super lang levetid.

3. Miljøvern: Grønn belysning er en miljøvennlig designpolitikk som verden følger. LED er en høyeffektiv og energibesparende lyskilde. Den trenger ikke fylles med kvikksølv. Det kan redusere energiforbruket og redusere utslipp av klimagasser og andre forurensende stoffer i atmosfæren. Kombinert bruk av solceller.

4. Mangfold av bruksområder: LED-punkts lyskilder kan ikke bare brukes til dot-matrix-skjermer, men også for omriss av bygninger, broer og andre bygninger i bybelysningsprosjekter, og innredning og belysningsprosjekter for underholdningssteder som hoteller og hoteller. Har store markedsutsikter.


Innleggstid: Mai-07-2021