Hva er fordelene med LED-punktlyskilder?

Som en ny generasjon lyskilde, vedtar LED punktlyskilde innebygd LED kald lyskilde, som kan avgi forskjellige farger i henhold til behov;samtidig kan den også være innebygd mikrodatabrikke, gjennom programmeringskontroll, for å oppnå fullfargeeffekter som fargerik gradient, hopp, skanning og vann;også Visningsskjermen med en viss spesifikasjon kan erstattes av rekke- og formkombinasjonen av flere lyskildepiksler, og ulike mønstre, tekst og animasjon, videoeffekter, etc. kan endres;punktlyskilder er ekstremt mye brukt i utendørs landskapsbelysningsprosjekter.

LED punktlyskilder er svært forskjellige fra tradisjonelle varmestråling og gassutladningslyskilder (som glødelamper, høytrykksnatriumlamper).

Gjeldende LED-punktlyskilder har følgende fordeler innen belysning:

1. god seismikk og slagmotstand

Den grunnleggende strukturen til LED-punktlyskilden er å plassere det elektroluminescerende halvledermaterialet på blyrammen, og deretter forsegle den med epoksyharpiks rundt den.Det er ikke noe glassskall i strukturen.Det er ikke nødvendig å støvsuge eller fylle en bestemt gass i røret som glødelamper eller lysrør.Derfor har LED-lyskilden god støtmotstand og slagmotstand, noe som gir bekvemmelighet for produksjon, transport og bruk av LED-lyskilden.

2. trygt og stabilt

LED punktlyskilde kan drives av lavspenning DC.Under normale omstendigheter er strømforsyningsspenningen mellom 6 og 24 volt, og sikkerhetsytelsen er bedre.Den er spesielt egnet for bruk på offentlige steder.I tillegg, i et bedre ytre miljø, har lyskilden mindre lysdemping enn tradisjonelle lyskilder og har lang levetid.Selv om den ofte slås av og på, vil dens levetid ikke bli påvirket.

3. gode miljøprestasjoner

Fordi LED-punktlyskilden ikke tilfører metallkvikksølv under produksjonsprosessen, vil den ikke forårsake kvikksølvforurensning etter at den er kassert, og avfallet kan resirkuleres, noe som sparer ressurser og beskytter miljøet.

4. rask responstid

Responstiden til glødelamper er millisekunder, og responstiden for belysning er nanosekunder.Derfor har det blitt mye brukt innen trafikklys og billys.

5. god lysstyrkejustering

I henhold til prinsippet om LED-punktlyskilde, endres lysstyrken eller utgangsfluksen positivt fra den nåværende grunnleggende.Arbeidsstrømmen kan være stor eller liten innenfor det nominelle området, og har god justerbarhet, noe som legger grunnlaget for å realisere brukertilfreds belysning og lysstyrke trinnløs kontroll av LED-punktlyskilder.

HTB1IIe6di6guuRkSmLy763ulFXal

 


Innleggstid: august 04-2020